#
Estàs llegint...
Xarxes Socials

Què faig jo en un bloc com aquest?


Primer de tot m’agradaria donar-vos la benvinguda a aquest nou espai. Després de llicenciar-me en periodisme he trobar en les xarxes socials una veritable passió. Més enllà d’una possible eixida laboral en temps de crisi, les xarxes socials han capgirat la manera de comunicar-nos, no tant per un impacte que encara no ha substituit els mitjans de comunicació tradicionals, sinó per la relació de les persones amb els mitjans de comunicació. Hem passat en poc temps de ser consumidors i a ser prosumidors, creadors i consumidors de continguts a una velocitat molt més alta de la tradicional.

Aquest canvi, senzill per a aquells qui ja hem crescut envoltats de cables, trastos tecnològics i carregadors, i on internet ja ha estat present, ens sembla senzill i fins i tot lògic. Hem de fer un esforç doncs per acostar aquests nous mitjans de comunicació de qui som estudiastes alguns i usuaris altres a aquella gent a qui no li resulta tant natural. L’aprenentatge ha d’anar en dues direccions per seguir creixent tots plegats.

Aquesta serà precissament la filosofia d’aquest bloc. Per descomptat, amb la velocitat que porta el Social Media, es comentaran les novetats tecnològiques al sector i també l’utilització pràctica d’aquestes, però un dels nostres majors esforços serà acostar les xarxes socials a qui les vulga fer seues. Si és inevitable deixar petjada a la xarxa, perquè no dir la teua?. Amb aquesta màxima espere que aquest espai servisca per aprendre tots junts. Així que si tens qualsevol proposta no dubtes a fer-la. Un bon networking, i el bon rotllo són un meravellós punt de partida.

About Anna Peña i Aso

Nascuda a la ciutat de València i tinc 26 anys. Són llicenciada en periodisme per la Universitat de València (2004) i Màster executiu en direcció de Xarxes Social per a l'Empresa i Community Manager per la Universitat d'Alacant (2012). M'apassionen les xarxes socials i ajudar a la gent a familiaritzar-se amb aquest nou entorn. No crec que ens gurús, així que estaré encantada de seguir aprenent amb els lectors d'aquest blog. Em trobaràs a més de en aquest blog a: Facebook: http://www.facebook.com/annapenaaso Twitter: @annapenaaso LinkedIn: http://es.linkedin.com/in/annapenaaso

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Anna Peña i Aso

Subscriu-te per RSS amb Feedburner

Gent que passa a veure el piset

  • 3.501 visites

Introdueix el teu e-mail per a seguir aquest bloc per rebre els nous posts al teu e-mail

Join 11 other followers

Puilades ací i allà

Error: Please make sure the Twitter account is public.

%d bloggers like this: